Slouží pro bezpečné používání otevřeného ohně na zahradě, na kterém můžeme tepelně upravovat potraviny. V udírnách se pro úpravu potravin používá kouře. Velikost i funkční požadavky zahradního krbu (grilu) a udírny se přizpůsobují potřebám uživatele.
Při návrhu se vždy klade důraz na rovnováhu mezi funkčností a architektonickém začleněním do zahrady. Posezení v letních večerech u zahradních grilů, zprostředkovává nepopsatelnou atmosféru. Zapadající slunce, zpěv večerního ptactva, praskající oheň a vanoucí se vůně právě připravovaného steaku, spolu se skleničkou moravského vína nebo vychlazeného piva, Vám pomůžou zapomenout na starosti všedního dne.
Ocenění naší stavy zahradního krbu
Mezi naše zahradní krby patří i vítězná stavba v kategorii Speciální topidla v soutěži ZLATÝ PLAMEN 2020.